tisdag 27 januari 2009

En ny radio

Vad är det med män och elektronik?
Jag är inte ett dugg pryltokig. Visst jag gillar IKEA men jag handlar oftast inte så mycket när jag är där. Det blir mest småprylar och ljus. Jag har nog aldrig varit på IKEA utan att köpa värmeljus. Nej, jag lägger nog helst mina pengar på resor. S har nog ungefär samma inställning som mig att resor är prio 1. Ja, det har ju blivit prio 2 sedan D kom in i vårt liv..... Men ibland får även jag det så välkända ha-begäret. När S får ett ha-begär säger jag alltid blankt nej.... Sen kan jag gå och fundera några veckor och komma på att det kanske inte är så dumt med, ja vad de nu är för pryl. Sen säger jag till S att ska vi inte skaffa en ... och då säger han alltid ja. Alla S ha-begär är elektronikprylar. Därför vet jag att det blir aldrig ett nej om jag vill handla elektronik. När vi köpte vår platt-tv hann jag bara säga platt och så hade han flera sidor på internet att visa. Samma dag inköptes en styck platt tv. Därför är det lite konstigt att det tog så många månader innan vi köpte den här söta snygga köksradion.

Men nu är den köpt och den trivs utmärkt i vårt kök. Jag undrar bara varför det tog så lång tid?

4 kommentarer:

Jules sa...

Det måste vara nåt i deras gener :) eller vänta nu - i det här huset är det jag som är någorlunda teknikintresserad. Hmm. Nej, då är det något annat.
Jag är som du på IKEA...köper jag nåt så är det värmeljus. Mannen vill till en stad som har IKEA i helgen och försökte locka med mig med just IKEA...och jag bara: nja, vad ska jag ha därifrån då? Hihihi

Radion är jättesöt - en sån kan jag tänka mig att ha i köket. Så där liten och nätt.

Ha en jättefin tisdagkväll :)

SaraLilja sa...

Åh, en så fin radio. Men ang elektronik är det egentligen mest ett onödigt ont. Jag fattar inte varför det alltid ska vara sånt himla strul med allt var teknik och elektronik heter.
Håller helt klart med om att det är skoj att gå på Ikea. Och visst brukar det alltid bli minst en förpackning värmeljus att betala för.

Tack för den fina kommentaren om mitt skratt och leende. Det värmer fint!!

Kram Sara

Anonym sa...

Hej Åsa,

jag blir alltid såååå glad över att läsa din blogg, du skriver så roligt och sådär igenkännande, blir full av skratt :)

Snygg radio, men jag håller med dig om att resor är det bästa! Men tills man har bestämt sig för vart man ska åka/ går och väntar på resan så kan det ju vara bra att lyssna på en snygg radio....

ha det gott, kram/
tove

åsa gillar rosa sa...

Jules, du har rätt. Det behöver inte vara män, min mamma är en riktig teknikgalning...

Sara- Det är en hatkärlek till vissa tekniska prylar som t ex datan som jag hatälskar.

Tove- Tack, du är för go!! Hoppas ni hade det mysigt i Kalmar. Bara "lite" avundsjuk på din man.