måndag 2 februari 2009

Idag

Idag har jag varit hos tandläkaren med D. Hon berättade att det var viktigt att borsta hans tänder morgon och kväll. När han fyller 1 får han börja med tandkräm. Vi ska undvika att ge honom saft och söta kex. Hon tittade på hans 8 tänder och tyckte de var väldigt fina. Innan vi gick fick han en tandborste och jag fick en broschyr med viktig information. Nästa gång blir när han fyller 3 och det är ju ett tag till.

Idag fick dessa med posten. Ja, du ser rätt. Det är en massa streckkoder. Jag samlar streckkoder från barnmat. Om man samlar tillräckligt många får man fina saker. Alla dessa fick jag av Camilla. Hon har samlat ett tag men nu orkade hon inte längre. Tack snälla Camilla och Fabian.

Idag är David 11 månader. Tänk att om en månad fyller han 1 år.

4 kommentarer:

Jules sa...

Oj vad många streckkoder!!
Tiden går så fort - du kommer bara att blinka så ska han på sin 3-års koll hos tandläkaren.
Ha en fin eftermiddag i pulkbacken :)
Kram

Camilla sa...

Grattis David önskar Fabian

Smamman sa...

Grattis ja det går så fort. Tänkte jag skulle svara på din kommentar här också. Det är absolut svårt att välja. På sommaren får man bättre väderchanser, fina solnedgångar, ljust dyngnet runt och så är det mycket grönt och fina färger överallt. Man kan dock även få snö om man vill det på glaciärerna. På vintern får man norrsken, häftiga varma utomhusbad i snön och halva hotellpriserna ;-) Fast just nu är det rätt billigt ändå för er. Svenska kronan är värd 100% mer nu än innan jag fick Sindri. Det är väldigt barnvänligt och ni kan prova en ny jättebillig poolanläggning varje dag om ni gillar att bada ;-) Tror vuxna bara betalar runt en tjuga i inträde.

Rillaren sa...

Men om man tänker efter borde kanske konceptionen firas istället.
Grattis D till 20 månader!


BlåggRedaktör för bl a
http://spyhink.blogspot.com

sådeså