tisdag 18 november 2008

Jag har bara....

.......regn hos mig..... Jag tänker alltid på Orups låt när det regnar hela dagarna.
Dagen är regnig, D är fortsatt förkyld och grinig = ingen socialisering på öppna förskolan idag. Blääää! Tråkigt nog har jag ingen regnkappa heller så om det fortsätter regna såhär kommer vi vara inne hela dagen. Alldeles ensamma, S har utvcklingssamtal och kommer hem sent hela veckan. TYCKER inte LITE synd om mig själv...

Något som gjort mig glad idag var att pengarna som jag betalt in för resan kommit till Apollo tillräckligt snabbt så att inte vår resa försvann. Nära ögat att jag glömde betala in.

En annan sak som gjort mig glad idag är ett mail från Camilla. En riktigt go vän från högskoletiden. En period skrev vi brev till varandra. Ni vet riktiga brev som kommer i brevlådan. Ibland var de riktigt långa också. Nåväl idag fick jag ett mail från henne, ganska långt också med bilder på hennes hus som är under renovering. Hon skrev att hon inte tycker att jag ska hänga upp mig på några extra kilo nu, utan njuta av livet och alla fikor som kommer i dess väg. Tror faktiskt att jag tar ditt råd Camilla, i varje fall fram till våren.

2 kommentarer:

Namn: Eva sa...

Vart skall ni resa undrar en nyfiken moster???!!!

Åsa sa...

Vi åker till Teneriffa 2 veckor i slutet av december........