torsdag 16 april 2009

Dagens IKEA

Idag har mamma, jag och David tillbringat några timmar på IKEA. Det var alldeles för länge sedan sist... Det blir så när man inte har bil. Vilket såklart betyder att mamma kom och hämtade oss och D provsatt barnstolen som mamma fyndade på senaste bakluckeloppisen.
Spaden ska med överallt.
Började med en frukost och gick sedan upp och ner några gånger. Detta fick jag med mig från IKEA + ett paket städdukar till Stefan.

Detta påslakan letade jag efter till D men det var slut så nästa gång ska jag köpa det! Tror att den röda potta ska få flytta till stugan och en svart ska handlas nästa gång. Känns inte som att han är på G att börja använda den än men men.... David vill ha snurrstolen.

Mycket till stugan, vi ska nämligen låna mammas bil i helgen och åka dit på lördag. Ska bli skoj att komma dit, det var jättelänge sen sist.

4 kommentarer:

@nemonen sa...

Kul, jag var också på IKEA idag. Det blev inte mycket shoppat. Jag hoppas, att din son kommer, att använda pottan. Min son satte sig på samma toastol som vi, och tog pottan på huvudet. Snygg mössa sa han. Han vägrade så vi köpte en insats till toaletten. Kanonsmidigt och han var nöjd.

SiS sa...

Vaaa??? Inga ljus???

SaraLilja sa...

Ikea är alltid en trevlig utflykt. Men jag är lika förvånad som SIS att du inte handlade några ljus.
Ska vi satsa på träning nästa vecka? Jag tror nog att jag ska har lyckats sätta snorfabriken i konkurs tills dess.

Ha en härlig helg i stugan! Och så klart väntar jag på en inbjudan dit...

Kram Sara

åsa sa...

ha ha ha ha ha ha, vilka roliga kommentarer!!
Pottan kostar 19:- så det känns ok om det hattar av dom istället!
Inga ljus!?? jag vet inte vad som hände.... antingen fick jag ett hjärnsläpp eller är det fullt i ljusskåpet ;-)

Sara, självklart hoppas jag på lite träning nästa vecka och du är alltid välkommen till stugan. Men jag ska försöka knåpa ihop en specialinbjudan!