onsdag 29 april 2009

fy ***

Idag har jag en rolig och en tråkig sak att berätta. Jag börjar med den roliga... mamma och jag ska åka en vecka till Turkiet nästa söndag. Det ska bli jättemysigt. Självklart tar vi lille D med oss..... Det tråkiga var idag när vi var på stan och skulle köpa vars en bikini... Jag behöver väl inte säga mer än så... FY ***
Vi var runt i nästan alla affärer och provade men det blev inga inköp. Mamma bestämde sig för att ha sin baddräkt och jag bestämde mig för Nutrilett och jogging heeeeeeela nästa vecka. Sen gick vi till Mc Donalds och tröståt ;-)

Kan min kropp se ut så här om en vecka? Operation viktminskning har börjat på allvar nu!!!!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Men va du skräms, jag trodde att det var någon mycket värre! Det ryktas att du blir brun väldigt lätt (inte alls avis.. grrr) och då ska du se att bikinin ser mycket bättre ut på!
Vilken globetrotter lillkillen är, det var ju inte länge sedan ni var på Canarias! Härligt!

Anonym sa...

Huvva...
Att springa runt och prova bikinisar är väl nåt av det värsta som finns. Jag blir helt gråtfärdig av sådan strapatser och svär dyrt och heligt att aldrig visa mig utan tjock jacka och termobyxor igen.
Brukar dock inte hålla så länge :)

Kul att ni ska åka bort, sånt piggar upp.

@nemonen sa...

Gör som jag kör med hel baddräkt. Det är faktiskt riktigt snyggt det. En trevlig semester önskar jag dig.

Artlover sa...

Hm, du kan väl bada naken då:-) Syftar på den nakna kvinnoskulpturen i ditt inlägg här. Du slipper bland annat en vit rumpa när du kommer hem:-)

Veronica sa...

Haha, jag har samma problem. Funderar på modifast tror det heter så. Men då ska vi ha fest på fredag så det blir nog bara ett vinglas.....