onsdag 20 maj 2009

mera TurkietAnnika var besviken över Turkietinlägget och vill se fler bilder. Här kommer det lite mera.

Lille D var populär i Alanya. De flesta uppmärksammade honom och han njöt av alla kindnyp, klappar, pussar och kramar. Många ville bjuda honom på godis och tuggummi men där sa vi bestämt nej! Tuggummi??? D ändrade lite på sina kvällsrutiner, han var oftast vaken till sent på kvällen och somnade han till blev han snabbt väckt av en försäljare/inkastare som ville busa lite med honom... Varför är det bara män som säljer i basarerna? Fördelen med att D somnade sent var ju att vi fick sovmorgon varje dag. Vi fick till och med ställa klockan så att vi inte skulle missa frukosten.


Här är en bildserie från första mötet med pedofilen. Jag har suddat ut hans ansikte eftersom jag inte är 100% säker. Först trodde vi att han bara ville hälsa och skoja lite men han gav sig inte han skulle ta tag i honom och kyssa honom från kind till kind om och om igen. Vi fick hålla hårt i lille D när mannen närmade sig. Vi hann oftast inte mer än ner till stranden så stod han där och sa -Come, come, come. -David, David, come...huuua, vad otäck han var. Sista kvällen dök han ner i vagnen på stan också. David, David, come, come. Jag fick kalla kårar längst ryggen och funderade som bäst på hur jag skulle försvara oss...

Annars var stranden vårt favorittillhåll alla sena eftermiddagar. Jag ska få lite bilder från mamma och kanske, kanske dyker det upp lite strandbilder på mig också i min underbara strandkjol. Tills dess, håll till godo med sötaste strandkillen.

3 kommentarer:

@nemonen sa...

Ja det är bäst att skydda sin små mot dessa otäckingar som finns överallt. Tro det eller ej men var femte man är en presumtiv pedofil. Det är sant! Många av dessa är sk tillfällighetspedofiler. Var försiktig med vad du lägger ut för bilder på nätet, en gång utlagt - aldrig bort.

Anonym sa...

Fy vilken vidrig människa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Veronica sa...

Fy fn...... Jag blir så förbannad!!!!
=)