måndag 2 mars 2009

David 1år


Klockan 06.54 för ett år sedan blev jag mamma. Efter nästan två veckors övertid så kom lille D äntligen. Nu har det gått ett år och vilket omtumlande år det har varit. Det är en ganska stor omställning att bli förälder. Från att ha varit riktigt EGO i 37 år så kom en liten parvel kallad D och krävde all vår uppmärksamhet och tid. Den första tiden upptog han verkligen all min tid och jag trodde aldrig att jag skulle få någon egentid mer. Det har jag såklart fått och det blir mer och mer... egentid alltså. Första födelsedagen är nu avklarad och jag ser fram emot Davids(och mina) fortsatta äventyr.

8 kommentarer:

Namn: Eva sa...

STORT GRATTIS till DAvid på 1 års-dagen!

Kram från Eva

Pia sa...

Hurra! Hurra! Hurra! Hurra!
Ett år redan! Ni åt/äter väl massor med tårta??

Karolina sa...

Stort grattis här från Stockholm. Både till David och till ditt första år som mamma. Kram Karolina

Anonym sa...

Grattis till din son, och grattis till dig som firar ett år i din nya viktiga roll.
Ni kommer få mycket kul i framtiden. Och mer egentid blir det så småningom, jag lovar :)

Anonym sa...

Grattis på 1-årsdagen till stora killen och till er som föräldrar och familj! Så stor han har blivit ser jag på de fina bilderna!

Anonym sa...

Grattis David! Grattis till bra val av föräldrar också :)

//Tove

@nemonen sa...

Grattis ni båda. Vad kul. Jag blev också mor i samma ålder som du. Jag fick också en son fast den 1 mars. Nu är han vuxen, och nu har jag mycket egentid. Nästan för mycket:-) Nu saknar jag honom även om vi hörs ett par gånger i veckan och ses varannan vecka. Han är sambo och en fin flicka har han också så nu har jag fått en "dotter". En riktig liten söting är han din son.

Nina sa...

Stort grattis till lille D och er föräldrar!