fredag 20 mars 2009

TRÅNGT


Gårdagens besök på Malmös nya entré var TRÅNGT! Vi kom dit vid halv elva och då var det lång kö in. Hur kan så många människor vara lediga mitt på dagen? Mamma tog hand om D och vagnen vilket var tur för jag hade inte klarat av det...Vilket tålamod hon har, min mamma. Entré, det var lite svårt att se hur det egentligen såg ut och efter lite shopping och en lunch på Burger king gick vi till ett betydligt lugnare, i stort sett ödsligt, Caroli. Är där något folk alls nu för tiden? Vi bestämde oss för att prova entré om en vecka eller två igen för att se hur där verkligen ser ut. Men visst är det konstigt att 4 av 6 toaletter var i sönder redan klockan tolv!!!

2 kommentarer:

SiS sa...

Tjaaa, det är väl vi som är mammalediga som har tid att åka runt på såna här tillställningar, haha! Var det fint då? Eller du såg inte skogen för alla träd?
Kram

Helena och Dante sa...

Så ni vågade er dit!Har kompisar som bor i området och de var inte så glada igår när de kom hem igår:)Lite jobbigt när man inte kommer hem knappt.
Jag har också bestämt mig för att åka dit om en 2 veckor eller ngt.Caroli gillar jag!Där är aldrig ngt som är slut och speciellt på reorna så är det toppen:)
Menvisst e det konstigt att så många är lediga mitt på dagen en torsdag.Skolkande gymnasieelever och föräldralediga kanske?