fredag 17 oktober 2008

Jag är en Golden

Veckans test
Vilken hund är du?

Jag är en Golden Retriver...
Golden retrievern är en snäll och tillitsfull hund. Den är glad då den känner sig nyttig och tycker om att samarbeta. Den tycker mycket om att bära grejer i munnen och gör det mer än gärna när den ska hälsa. Detta är ett tecken på stolthet och glädje. Skulle föremålet den valt att bära vara olämpligt och matte eller husse påpekar detta kan den lätt bli ledsen och stött. Golden retrievern älskar vatten. Enligt rasbeskrivningen ska den vara lydig, intelligent och ha naturlig arbetslust. En golden är en stark hund som gärna drar pulka och jobbar fysiskt, men den är ingen direkt sprinter på löpbanan.


Vilken hundras är du? klicka här

5 kommentarer:

Namn: Eva sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Namn: Eva sa...

Jag blev en:
Berner sennen
Berner sennen är en stor lugn hund med jämt och lugnt temperament. Men den är också mycket ivrig och leklysten. Berner Sennen är en självsäker, orädd, uppmärksam och godmodig hund. Den är sugen på att lära sig nya saker och mycket vänlig. De är vaktiga men samtidigt hängivna folk den känner. Självsäker och vänlig inför främmande. Älskar att vara ute sommar som vinter.

Namn: Eva sa...

Råkade radera! där stod:

Min Lisa blir glad över att höra att du oxå är en Golden!!!!

Trevliga tester du hittar. Denna skall jag sno ;-)

Trevlig Helg!

Counseler Pia sa...

Engelsk bulldog
Bulldoggen är en cool livsnjutare av rang. Den ser tuff ut, men har inte riktigt koll på vilket skrämmande intryck den kan göra på såväl människa som andra hundar. Den börjar aldrig ett slagsmål, det behöver den inte. Tvärtom så förväntar den sig att alla är lika fredliga som sig själv. Bulldoggen lever under devisen "peace, love and understanding annars får du riktiga problem". Skulle den dock mot förmodan hamna i slagsmål är det bara ett som gäller; vinna eller dö. Många skulle nog kalla bulldoggen för den perfekta hunden, lugn och sansad. Den skäller nästan aldrig. Och sist men inte minst, en bulldog älskar att åka bil, tåg, båt eller flyg. Den är lättskött och behöver inte alltför mycket motion.

Jaha, Åsa där har du mig!!!

SaraLilja sa...

Jag är en Engelsk bulldog. Låter inte i mina öron speciellt spännande men efter att läst beskrivningen är jag faktiskt ganska nöjd. Gå i och kolla Åsa, där är mer information som (om jag känner dig rätt) kommer innebära att jag snart får ett samtal från dig. Ha en skön kväll!

Kram Sara