onsdag 15 oktober 2008

Skånes djurpark

Idag hade mamma och jag bestämt att vi skulle åka till Skånes djurpark. Jättebra aktivitet när man inte vill/kan/bör göra av med pengar. Ja, det är ju trevligt ändå... Sen hade vi inte beställt det pissväder som vi fick men det är ju som bekant lite svårt att styra över väder och vind. Mamma hade med sig goda baguetter till oss och så fick vi se när sälarna matades. Vi gick "Vilsestigen" och beundrade de regnvåta djuren. Mamma och Hugo höll trots vädret humöret på topp medan jag mest gick och svor. Man kan inte vara på topp alla dagar. Några bilder blev det trots att jag glömde stora kameran.
Tro det eller ej men jag har inte shoppat något på hela veckan, jag har inte ätit kakor eller godis heller. Det finns hopp.

4 kommentarer:

Karolina sa...

Ja, hur går det med dina 7 kg? Det kanske är dags att dokumentera lite mat igen. Jag blev själv lite inspirerad det. Kram

Anonym sa...

Hej Åsa och tack för dagens skratt!!!
Jag har precis kollat in filmerna från vårt "omvända" bugnyjump :)
Känns som en hel evighet sedan... men vad kul det var och tack för att du åkte med!

Vadå gå ner 7 kg? Jag trodde man skulle gå upp? Det är var jag jobbar på iallafall... men jo, jag tror jag hoppar på din plan efter november :)

Kram/tove

åsa sa...

Karolina - Jag tror att det kommer en liten viktrapport imorgon. Förstår att du som singeltjej blev lite inspirerad av min vällagade familjemat. Ikväll blir det en favorit- varma mackor.

Tove- Vad roligt att läsa dig(lät lite konstigt) Tänk att du ska ha en liten till, redan. Spännande! Vi måste ses snart, du bor ju så nära.... Kanske lite innan jul att vi kan ta en fika/shoppa i malmö!!??

Karolina sa...

Då vill jag också vara med...