söndag 19 oktober 2008

Min lilla svarta

Jag älskar min nya lilla vackra svarta data. Den är med mig överallt i lägenheten och jag är ständigt uppkopplad. Det värsta är att den tar mer och mer av min tid. Det började för länge sedan med att jag bara kollade nyheter. Sen startade jag min första blogg som nu har blivit två. Ni som har bloggar vet ju att det tar sin lilla tid. Sen har man ju en hel uppsjö med trevliga bloggar att läsa. Jag är ganska aktiv på ett "föräldrar till 08-marsianer" forum. Jag har blivit en traderare, jag började med att handla och nu säljer jag i massor. Det är så spännande att följa sina auktioner. Idag gick jag med i facebook fast jag bestämt mig för att inte göra det. Det börjar bli mycket nu. Så trots att jag älskar min lilla svarta får jag nog prioritera bort något och låta den komma i viloläge lite oftare.

4 kommentarer:

bitte_0007@hotmail.com sa...

HA EN BRA DAG

MAMMA sa...

Förstår att du är nöjd,själv bara älskar jag min lilla svarta.
Kram

Anonym sa...

Låter ruggit bekant... Förut har jag bara fnyst när det har pratats om nätberoroende men nu är jag nog där själv är jag rädd!

Counseler Pia sa...

Oj då, Åsa! Det låter ju inge vidare! Själv går jag omkring på jobbet med mitt tangentbord hängandes från högerhanden! Hahahahhaha..........jag är inte beroende!