söndag 5 oktober 2008

Kanelbullar mm

Igår var det kanelbullens dag. Kanelbullen har haft sin egen dag i 10år nu. Jag hade tänkt baka egna bullar men jag känner mig lite mätt på att baka efter mitt fredagsbak. Kan meddela att trots att det var halvfabrikat(jag tillsatte bara vatten) så blev de inget vidare. Nej, den här bullen köpte jag och den var riktigt smaskig. Åt du någon kanelbulle igår?

Igår var vi i Malmö och gick på Skånemässan. Skånemässan får mindre och mindre besökare skriver tidningarna men det märkte då inte jag. Men det hör hösten till att åka dit, tycker jag, fast 120 kronor för att gå in är kanske lite i maffigaste laget. Självklart fick vi lite shoppat när vi var där. Det blev en ny fin bärsele. ERGO. Den kostade en hel del men med tanke på hur mycket vi använt Babybjörn bärsele så kommer vi säkert vara nöjda i slutändan. I denna nya sele kan man ha D på mage, rygg och höft. Jag gissar att ni kommer att se den x antal gånger på foton framöver. En liten söt dress till samme man blev det också. Vad köpte vi mer..... Ja, just det ägg, till Stefan och mig.


För att kompensera gårdagens inköp har jag lagt ut lite objekt på blocket idag. Så nu sitter jag och hoppas på samtal och eller mail... På tal om blocket så har jag hittat tradera för ett tag sedan och igår kväll registrerade jag mig. Har lagt bud på lite kläder till D. Tanken är att jag ska lägga ut lite av Davids urvuxna kläder där men det känns lite svårt för alla kläderna är ju så söta...

2 kommentarer:

Pialotta sa...

Kanelbullens dag firade vi här så klart.. kolla inom i mitt kakomatcafé om du har vägen förbi:-)
Visst äter jag det där eller snarare dricker och Omega3 samt Rosenrot, javisst plus lite B-vitaminer nu, just nu:-)
Grönt äter vi var dag här.. gör inte ni?
Ha de fint i din rosa stass:-)

isabels värld sa...

Jag glömde faktiskt kanelbullens dag... Konstigt med tanke på hur fikatokig jag är =)

Ha en bra dag! Kram Pernilla