tisdag 30 september 2008

hej hej

Mitt projekt att gå ner i vikt går faktiskt riktigt bra. Jag har gått ner 1,2 kg än så länge. Har kommit igång med träning, var på ett step-pass igår. Step är bara bäst. Tiden bara rusar iväg(på step alltså). Matmässigt känns det som att jag äter samma mat hela tiden. (Därav bristen på bilder) Ja, ja, jag kämpar vidare i det tysta... Ikväll är det Lasse på Idol. Håller tummarna för honom och kommer säkert att ringa några samtal. På torsdag ska familjen Grundström/Eriksson åka upp till Stockholm och titta på Idol så det hade ju varit skoj om Lasse var kvar då. Så om du gillar Lasse eller om du känner dig lite smårik så riiiiiiiiiiiing på Lasses nummer ikväll.

Kom precis på att jag nog måste ha något gott till Idol ikväll. Men nu är det först middag, korvgryta och makaroner står på menyn ikväll(igen, jag vet).
Bild från tv4s Idolsajt.

2 kommentarer:

Karolina sa...

En liten fråga: Är Lasse singel??? I så fall kan du hälsa honom att det står en trea i gamla stan till förfogande =) Vilken liten karamell, och vilken sångröst sen...

Anonym sa...

Ja Lasse är singel. Ska träffa honom nu på torsdag när vi åker upp till stockholm för att se idol.ska se vad jag kan göra !
/ Annika