onsdag 10 september 2008

shopping

Idag åkte mamma, jag och David till Malmö. Det är så smidigt att bara sätta sig på tåget och så är man i Malmö på 10-20 minuter. Eftersom vi shoppat lite väl mycket på sista tiden tänkte jag ligga lågt idag. Vet inte varför men jag kan inte låta bli att shoppa. Jag shoppar och shoppar och shoppar. Mest handlar jag till lilla D men även en del bra och ha saker blir det. Det måste ha och göra med att jag är mammaledig och bara går hemma och drar...??? Stefan står och läser över axeln på mig och påminner mig om när vi bodde i Beijing. Fast det tycker jag är en helt annan sak, det är tvunget att shoppa mycket om man bor där.
Oj, nu längtar jag dit helt plötsligt...
Nåväl, det blev lite shoppat idag ändå. Svårt att låta bli när det är billigt! Här kommer det bilder på lite av dagens shopping.

En brödkorg och kaffemuggar(kan man aldrig ha för många)


Lite hårsnoddarTvå söta byxor till lille D.

Jag måste dra ner på shoppingen...

Shoppar du mycket? Vad var det senaste du shoppade? Vad är roligast att shoppa?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Åsa!!!

Åhh... nu fick jag ett sug efter Beijingshoppingen. Det var tider det. Shoppingen här i Stockholm är i och för sig inte så illa den heller. Jag har en plan på att mitt nästa blogginlägg också ska handla om all shopping som jag gjort de senaste veckorna.

Hälsa Stefan och söta David

Anonym sa...

Det var Karolina som skrev det =)

Counseler Pia sa...

Tre tröjor på rea var det senaste! Är inne i klädesshopping just nu! Skulle vilja shoppa loss på Biltema och Claes Olsson, en speciell avart jag har! Hahahahaha
Må gott!

Namn: Eva sa...

Jag gillar att shoppa på loppisar ... nya Emmaus i Malmö har superfina saker. Sancka om avart!!!!!!!!! Snygga skaer du köpt Åsa! Vad köpte Kerstin????

Kramen

MAMMA( sa...

Min KÄRA tös som du redan vet köpte jag en svart poncho.
Förra veckan blev det en jacka,som jag absolut inte behöver.
(Lite info till EVA)
Kram MAMMA